"leergang dementie ik ben een mens en niet mijn ziekte start 29 januari"

14 januari reflectietool

 

Op 14 januari kun je tijdens onze gratis proef ervarea kennis komen maken met de Reflectietool. 

De reflectietool helpt je om samen met je team oplossingen te vinden in moeilijke situaties in de omgang met mensen met dementie. Succeservaringen leiden tot inzicht, problemen tot een actieplan.
 

Moeilijk te begrijpen gedrag?

In het werk met mensen met dementie kom je soms in moeilijke situaties terecht, waarin je het gedrag van iemand niet kunt begrijpen. Waar komt de angst of boosheid vandaan en waarom doet zich dit juist nu voor en in deze situatie?

Gebruik van de Reflectietool samen met een of meerdere collega's leidt je naar nieuwe inzichten en praktische oplossingen.

Ook helpt de Reflectietool je om meer inzicht te krijgen waarom op sommige momenten het contact of de zorg juist heel goed verlopen. Het gebruik van je eigen talenten en die van je teamleden zijn onderdeel van dit proces.

De Reflectietool is een praktisch hulpmiddel waarbij je in korte tijd tot resultaat komt, een bijeenkomst van 20 minuten is al voldoende.

aanmelden

Proef ervarea heeft slechts beperkt plek dus meld je snel aan. Proef ervarea Reflectietool vindt plaats op 14 januari 2019 van 14 tot 16 uur in onze trainingsruimte in Amersfoort. Aanmelden kan via info@ervarea.nl. Na de proef kun je, indien gewenst, de Reflectietool aanschaffen en gelijk mee nemen.