"leergang dementie ik ben een mens en niet mijn ziekte start 29 januari"

Over ons

Ervarea is het bedrijf van Jan van der Hammen en Barbara Oppelaar.

 

                

Jan van der Hammen ging op zijn 17de de zorg in, al snel kwam hij terecht in de ouderenzorg. De mooiste ontdekking in zijn leven kwam toen hij zijn liefde voor theater kon combineren met de kennis van de zorg. De laatste 10 jaar speelt en traint hij waarbij altijd de combinatie van inhoud en theater zijn plaats vindt. Jan is in staat om op een laagdrempelige manier grote thema's behapbaar te maken. 

 

 

            

Barbara Oppelaar studeerde chemische technologie, zij werkte lange tijd als adviseur en projectleider bij gemeentes en adviesbureaus. Door de kennismaking met improvisatietheater kreeg het werk in deze technische omgevingen een hele nieuwe dimensie. De stap naar zelfstandig ondernemer werd daarmee niet meer dan logisch. Barbara brengt energie en verbindt met oog voor het individu en het geheel.

 

Wij worden een aantal dagen in de week ondersteund door Irma Uiterwijk. Irma doet de planning, regelt de verhuur en is onze contactpersoon voor de administratie. Wil je Irma mailen, dan kan dat via irma@ervarea.nl.